Samenstelling:∙ Calciumbron (kipkarkas) 25%
∙ Spiervlees Rund 38%
∙ Hart rund 5%
∙ Nier rund 3 %
∙ Lever rund 5%
∙ Milt rund 1%
∙ Long met luchtpijp rund 13%
∙ Pens rund 10%
Analytische bestanddelen:∙ Ruwe as:…
Samenstelling:∙ Calciumbron (kipkarkas) 20%
∙ Spiervlees rund 7%
∙ Hart rund 5%
∙ Nier rund 3%
∙ Lever rund 5%
∙ Milt rund 1%
∙ Long met luchtpijp 10%
∙ Pens rund 10%
∙ Hele vis (wisselt tussen Haring, sardine en…
Samenstelling:∙ Calciumbron (kipkarkas) 25%
∙ Spiervlees Rund 19%
∙ Spiervlees Lam 19%
∙ Hart rund 5%
∙ Nier rund 3 %
∙ Lever rund 5%
∙ Long met luchtpijp rund 7%
∙ Long met luchtpijp lam 7%
∙ Pens rund 5%
∙…